Uw badkamerrenovatie is bij ons in goede handen!

Overweegt u om uw badkamer in een nieuw kleedje te steken? Doe een beroep op het vakmanschap van Firma Vandendriessche Antoon BVBA uit Aartrijke om smetteloos uw sanitair te plaatsen en af te werken.

U kan rekenen op een uiterst professionele en vlotte service voor uw badkamerrenovatie, waarbij steeds een oog wordt gehouden op de hoge kwaliteit van het geleverde werk. Wij realiseren uw badkamer zoals u die voor ogen heeft.

U kan de volledige renovatie aan ons overlaten. Wij breken uw oude badkamerruimte af, leggen nieuwe leidingen, zetten muren en vloeren, installeren douches, badkuipen en lavabo’s, hangen lampen en meer! Wij laten vervolgens een glanzend nieuwe badkamer voor u achter.

Kwaliteitsvolle dienstverlening

Firma Vandendriessche Antoon BVBA kan bogen op heel wat ervaring en een uitgebreide vakkennis. Wij garanderen u een onberispelijk eindresultaat. Wij vinden het correct naleven van afspraken zeer belangrijk en zorgen er dan ook voor dat onze klussen steeds binnen de afgesproken termijn uitgevoerd worden.

Bovendien kan u rekenen op een persoonlijke aanpak. U kan ons altijd aanspreken over de vooruitgang van de werken. Ook eventuele vragen beantwoorden wij graag. Qua prijs-kwaliteitverhouding zit u bij ons gebeiteld!

Firma Vandendriessche Antoon BVBA is actief in Aartrijke en omstreken. Neem vandaag nog contact op om uw vrijblijvende offerte voor uw renovatie aan te vragen. Wij komen graag bij u langs voor een goed gesprek. U kan ons de hele dag door bereiken op ons telefoonnummer of via het contactformulier op deze website.